Google+ Vermogensbeheer vergelijken - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Vermogensbeheer vergelijken

De kop is eraf. De eerste kwartaalcijfers zijn binnen. Die van Alcoa vielen mee en die van Wells Fargo waren in lijn met de verwachtingen. Toch was er meer onrust in de markten. Donderdag moest een Portugese bank melden dat ze in zwaar weer waren en de dagen ervoor was het ook niet helemaal rustig. Mevrouw Yellen bevestigde dat de stimuleringsmaatregelen in oktober voorbij zullen zijn. Voor de week moesten de beurzen terug, ondanks een plus op de vrijdag. De Dow-Jones verloor voor de week 0,7%. De S&P 500 moest 0,9% terug, terwijl de Nasdaq met 1,6% terug moest. De Nasdaq was in dit rijtje de grootste daler. Maar de Russell 2000 moest de afgelopen week met 4% terug. Deze index is opgebouwd uit kleinere bedrijven, met een hogere koers/winst verhouding.

De komende week wordt het een stortvloed van cijfers. Zowel van banken en ook van grote technologie bedrijven. Intel en Google zijn daar voorbeelden van. Voor Intel zijn we negatief. Het aantal Pc’s dat verkocht werd, ligt onder de verwachtingen. Dus de kans is groot dat Intel gaat teleurstellen. In het tweede kwartaal zijn de beurzen opgelopen door het idee dat de bedrijven goede winstcijfers zouden laten zien. Niet alleen dat, maar ook de verwachting dat de bedrijven zich positief zullen uitlaten voor het komende kwartaal. Mocht dat tegen vallen, dan zullen de marktspecialisten de verwachtingen naar beneden bij moeten stellen en zullen de beurzen het wel eens zwaar krijgen. Historisch gezien is het derde kwartaal altijd het minst gunstige kwartaal voor de beurzen. Dit omdat de bedrijven vaak voorzichtig zijn met de verwachtingen. Als trouwe lezer weet u dat ook wij zeer voorzichtig zijn. Mocht er dit jaar een daling komen van rond de 10%, dan verwachten wij deze in het komende kwartaal. Maar na de daling van de afgelopen week, denken wij dat de beurzen nog een keer de weg omhoog proberen te vinden.

Markt technisch zien we de volgende beweging heel vaak terug komen. Een stijging naar nieuwe records. (Hebben we gehad). Daarna een daling van rond de 4% of 5%. (Hadden we de afgelopen week). Daarna een herstel met lage omzetten terug naar het oude record. (Wellicht deze week). Mochten we niet door de records breken, dan een diepere daling. We komen dus in het gevaren gebied, als de historie zich gaat herhalen. Wij zullen dan ook onze posities de komende dagen nog verder verkopen en cash gaan zitten. De kans op een daling wordt ons nu toch echt te groot. In de Oekraïne verslechtert de situatie per dag. Datzelfde geldt in Irak. Nu komt ook Israël daarbij. Al deze problemen zijn op zich geen reden om aan het verkopen te slaan. Maar de combinatie hiervan zou wel eens een aanleiding kunnen zijn om de beurzen lager te gaan zetten. Zeker als daar nog een paar minder goede kwartaalcijfers overheen komen. Als klap op de vuurpijl mag mevrouw Yellen dinsdag en woensdag aan de regering gaan uitleggen waar volgens de FED de economie van Amerika staat. Mochten daar signalen opduiken dat de rente wellicht eerder verhoogd gaat worden, dan is het een kwestie van tijd dat de beurzen onderuit gaan. Zijn we negatief over de beurzen? Helemaal niet! Maar wij denken dat het tijd wordt voor een gezonde correctie om daarna de weg naar boven weer vrolijk te kunnen inslaan. Het elastiek is in onze optiek heel ver opgerekt. Het wordt tijd dat de spanning er even vanaf wordt gehaald. Maar wij zijn ervan overtuigd dat we in de komende paar jaren mooie beursjaren gaan zien. Maar we vinden het momenteel een groot risico om 100% in aandelen belegd te zijn.

Vermogensbeheer vergelijken, Meer weten?
Vul even de gratis vermogensscan in!!

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved