Google+ Een weloverwogen beleggingsbeslissing - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Een weloverwogen beleggingsbeslissing

Stel, u wilt gaan beleggen. Uw vrienden hebben u verteld dat u een aardig centje kan verdienen door aandelen te verhandelen en u heeft u ingelezen in het beleggen. Maar hoe zorgt u nu voor succes en hoe maakt u nu de juiste beleggingsbeslissing? Dit is natuurlijk een lastige kwestie die veel beleggers bezig houdt. Bij het maken van een verstandige beleggingsbeslissing is het van groot belang om verantwoorde afwegingen te maken en om de bekende valkuilen te vermijden. Daarnaast zullen wij van Oranje VM u altijd zo goed mogelijk helpen en voorbereiden op het maken van de juiste beleggingsbeslissing.

Laat u goed informeren

Allereerst moet u dus zorgen dat u verantwoorde afwegingen maakt in uw beleggingsbeslissingen. Dit komt er op vooral op neer dat u goed geïnformeerd moet zijn. Uiteindelijk is beleggen per definitie verbonden met risico nemen, anders zou u er immers geen geld aan kunnen verdienen. Maar er zijn wel verschillende niveaus van risico. Investeren in een aandeel is bijvoorbeeld riskanter dan investeren in een obligatie, en beleggen in een overheidsobligatie is weer veiliger dan beleggen in een bedrijfsobligatie. Maar u moet niet alleen weten wat voor aandelen en obligaties er zijn om een verstandige beleggingsbeslissing te nemen. U moet natuurlijk ook de details weten over een specifiek aandeel of een bepaalde obligatie wanneer u een beleggingsbeslissing over dat aandeel of die obligatie moet nemen. Zorg er dus voor dat u altijd goed op de hoogte bent en laat u goed adviseren door experts en professionals. Alleen dan kunt u een verantwoorde beleggingsbeslissing maken. Een vermogensbeheerder kan bijvoorbeeld vaak helpen om u een duidelijk inzicht in de markt te geven en zal bovendien verstandig met u geld om weten te gaan, mits u een goede beheerder weet te vinden. Dat maakt de beleggingsbeslissing voor u weer een stukje makkelijker!

Mijd de valkuilen

Er zijn natuurlijk ook een aantal kuilen bij het maken van een verstandige beleggingsbeslissing. Zo moet u niet alleen kijken naar wat u wilt of wat u denkt dat er gaat gebeuren op de beurs, maar moet u ook realistisch blijven en naar uw vermogen kijken. U zult bijvoorbeeld nooit al uw geld op aandelen zetten, omdat dit nu eenmaal een te riskante beleggingsbeslissing is. U moet altijd rekening houden met de risico’s die u neemt en dus niet overmoedig worden en te veel geld investeren, zelfs al lijkt de specifieke obligatie nog zo aantrekkelijk of de deal zo mooi. Zoals het gezegde luidt, hoogmoed komt voor de val.

Oranje VM en uw beslissing

Om een goede positie op de financiële markt te verwerven kunt u dus het beste naar een betrouwbare vermogensbeheerder stappen. Maar hoe vindt u een betrouwbare vermogensbeheerder? Door onze vermogensscan natuurlijk! Wij hebben een aantal vermogensbeheerders geselecteerd op basis van zeer strenge criteria en deze voor u op een rijtje gezet, waardoor een vermogensbeheerder vergelijken zeer eenvoudig is. Als u onze vermogensscan doet, zult u worden gekoppeld met de beheerder die het beste bij uw wensen past. De scan is helemaal kosteloos en vrijblijvend en u zult er dus geen spijt van hebben. Uiteraard hebben wij een objectieve en eerlijke lijst opgesteld. Een verstandige beleggingsbeslissing begint dus bij onze vermogensscan.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved