Google+ Wat is investeren? - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Wat is investeren?

Heeft u vrienden die actief zijn op de beurs? Of wellicht heeft u familieleden die ‘een mannetje’ hebben die hun geld investeert? Investeren kan een zeer lucratieve bezigheid zijn, maar dan moet u wel verstand van zaken hebben. Wij van Oranje VM helpen u bij uw investering en hebben slechts het beste met u voor. Wij hebben hier wat informatie op een rijtje gezet die u nodig heeft als u een investering wilt maken. Investeren is in principe niets anders dan beleggen. Het betekent dat u nu een bepaald bedrag betaalt met de kans om later een financieel voordeel te behalen. Dit wil dus zeggen dat u voor de korte of lange termijn uw geld kwijt bent, maar dat u dit geld met een dikke winst kunt terugverdienen in de toekomst. Er zit dus een risico ingebouwd in investeren, want er bestaat altijd de kans dat u geen winst maakt of zelfs niets terugverdient. U kunt dit vergelijken met het opsparen van uw geld. Als u een bedrag op een spaarrekening zet, bent u dat voor een bepaalde tijd kwijt, maar u verdient wel een bepaald percentage aan rente over uw spaargeld. Er bestaat echter altijd een risico dat de bank failliet gaat en u al uw geld kwijtraakt.

Waarin en waarom investeren?

Over het algemeen worden sparen en investeren echter tegenover elkaar gezet. Wanneer u uw geld investeert, loopt u immers meestal een groter risico, maar kunt u ook meer geld verdienen. Het is dus van belang om goed geïnformeerd te zijn zodat u slim kan investeren en maximaal kan profiteren. U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt er wel geld op zetten. Zo kunt u bijvoorbeeld geld zetten op de prijs van een nieuw gadget dat pas over een jaar uitkomt. U betaalt nu 10.000 euro, en krijgt de gadget zodra deze klaar is. Het kan zijn dat de officiële prijs van het gadget tegen die tijd 8.000 euro is, wat betekent dat u zojuist 2.000 euro bent verloren. Het kan echter ook zo zijn dat de ontwikkelaar 13.000 euro voor het gadget vraagt, wat betekent dat u 3.000 euro heeft verdiend. Dit is slechts een voorbeeld, maar in de werkelijkheid kan men vaak in veel gecompliceerdere en uitgebreidere zaken investeren. Het rendement en het risico kunnen dan ook allebei nog vele malen groter zijn.

Oranje VM en uw investering

Zoals gezegd, helpt Oranje VM u bij het investeren. Op onze website kunt u gratis een vermogensscan uitvoeren. Wij koppelen u dan aan een vermogensbeheerder. Deze kan u helpen bij het investeren en zal u professioneel en eerlijk advies geven. Als u nieuw bent in de wereld van investeringen is het namelijk wel zo fijn om een goede adviseur en vermogensbeheerder te hebben! Onze scan is geheel objectief en puur zakelijk. De beheerders worden allereerst aan een strenge selectie onderworpen en bovendien betalen zij de kosten, wat betekent dat u gratis gebruik kunt maken van onze diensten! De scan is uiteraard ook geheel vrijblijvend. Dus neem snel een kijkje als u serieus overweegt om te investeren.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved