Google+ Een beleggingsportefeuille voor uw beleggingen - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Een beleggingsportefeuille voor uw beleggingen

Bent u klaar om te gaan beleggen en investeren? Heeft u zich goed ingelezen in obligaties en aandelen en bent u klaar om een vermogensbeheerder te zoeken? Dan kunt u het beste gebruik maken van onze vermogensscan. Maar sta nog even stil bij de volgende vraag: heeft u al nagedacht over uw beleggingsportefeuille, of deze zelfs al opgesteld? Een beleggingsportefeuille is het collectief van al uw beleggingen in een plan. U zult deze moeten opstellen door te beleggen, maar het is verstandig om daar alvast even over na te denken en altijd op de hoogte te blijven van waar u staat en welke kant u op wilt. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende soorten beleggingsportefeuilles. De belangrijkste hiervan zijn wellicht de offensieve en de defensieve beleggingsportefeuille. Om te weten of u in aanmerking komt voor een offensieve dan wel een defensieve portefeuille, moet u weten hoeveel risico u kunt en wilt nemen, daarnaast is het altijd verstandig om informatie te halen uit voorbeeldportefeuilles en om van te voren de juiste beleggingsfondsen en vermogensbeheerder uit te kiezen.

Offensief of defensief?

Stel, u kijkt naar uw vermogen en u besluit dat u veel risico kunt en wilt nemen. Dan is een offensieve beleggingsportefeuille een verstandige keuze. Dit wil zeggen dat u voornamelijk in aandelen zult investeren, die over het algemeen wat riskanter zijn dan obligaties, maar wel een grotere potentiële opbrengst bieden. Daartegenover staat de defensieve beleggingsportefeuille die veiliger is en voor minder risico gaat. Hier wordt vooral in obligaties geïnvesteerd en dan voornamelijk in overheidsobligaties die weer betrouwbaarder zijn dan bedrijfsobligaties. Op internet wemelt het van de voorbeeldportefeuilles, dus neem eens een kijkje en bedenk wat bij u past. Wij zijn uiteraard bereid u daar advies over te geven.

Beheren en overdragen

U moet uw beleggingsportefeuille natuurlijk goed beheren door de jaren heen. Het kan nodig zijn om veranderingen door te voeren doordat uw beleggingsportefeuille scheef groeit, wat wil zeggen dat u na verloop van tijd meer obligaties en minder aandelen hebt dan de bedoeling was of andersom. Het kan ook zijn dat het beursklimaat verandert of dat uw persoonlijke situatie wijzigt waardoor u andere doelstellingen zult aannemen. Daarnaast kunt u uw beleggingsportefeuille ook door een ander laten beheren. Als u zelf niet zo thuis bent in de beleggingsmarkt is dit een slimme stap. Door uw portefeuille over te dragen aan een professionele vermogensbeheerder, zorgt u ervoor dat uw geld in betrouwbare en geïnformeerde handen terecht komt en verhoogt u uw kansen om veel geld te verdienen aan uw aandelen en obligaties.

Oranje VM en uw beleggingsportefeuille

Het kan echter nog een flinke klus zijn om een geschikte vermogensbeheerder te vinden. U kunt namelijk niet iedereen met uw geld vertrouwen. Wij van Oranje Vermogensmanagement BV helpen u graag een handje en hebben speciaal voor u een vermogensscan opgesteld. U wordt dan meteen gekoppeld aan een vermogensbeheerder die het best geschikt zou zijn om uw beleggingsportefeuille te beheren. Bij ons betaalt de beheerder de kosten, wat betekent dat u vrijblijvend en kosteloos gebruik maakt van onze diensten. Uiteraard zijn de beheerders allemaal aan een uitvoerige selectie blootgesteld. Dus kijk snel op onze website en doe er uw voordeel meer.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved