Google+ Vermogensbeheer vergelijken update - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Vermogensbeheer vergelijken update

Vorige week was de vraag met hoeveel de FED de stimuleringsmaatregelen zou gaan terug draaien. Velen dachten met $10 miljard per maand. Maar woensdag kwam de grote verassing. De FED besloot om voorlopig niks te veranderen. Dat gaf de markten vleugels. Want lage rentes blijven dus nog wat langer bestaan. De dollar viel onderuit ten opzichte van bijna alle valuta’s en de grondstoffen schoten omhoog. Maar vrijdag was de dag der bezinning. De aandelenmarkten leverden alle winsten van woensdag weer in. De grondstoffen hielden nog wat winsten vast, met uitzondering van olie, dat verder weg zakte. Door een goede maandag en dinsdag konden de markten toch nog een plus noteren voor de week. De Dow-Jones kon er 0,49% bij schrijven. De S&P 500 deed het nog beter, met een stijging van 1,3%, terwijl de Nasdaq de grootste winnaar was, met een stijging van 1,41%.

Maar er hangt verandering in de lucht. Dat bleek wel op vrijdag. Niet alleen voor de Dow-Jones. Die index ziet er maandag opeens anders uit. Drie fondsen gaan eruit en drie nieuwe komen ervoor in de plaats. Alcoa, Bank of America en Hewlett-Packard verdwijnen uit de index. Ze worden vervangen door Nike, Goldman Sachs en Visa. Nee, wat we bedoelen is de ondertoon bij de beleggers. We weten nu wat de FED ons aanbied. Stimulatie door een lage rente, maar blijkbaar omdat de economie nog niet op eigen benen kan staan. De verkiezingen in Duitsland lijken een gelopen race voor mevrouw Merkel, maar is haar overwinning groot genoeg om met maar een andere partij door te regeren. Of zal ze met meerdere partijen moeten gaan regeren. Maar wat de beleggers nu echt bezig gaat houden is het gevecht tussen de Republikeinen en de Democraten. Het onderwerp is de begroting van Amerika. Dus hoe kunnen we de ambtenaren betalen. Dit gevecht werd vorig jaar pas op de laatste minuut van 2012 opgelost. 30 september is de volgende deadline. Dit zal de beurzen enorm bezig gaan houden. De heer Obama zal zeker een knieval moeten gaan maken om alle neuzen de goede kant uit te krijgen. Uiteindelijk zal dat zeker lukken, want de Republikein hebben niks te winnen als men geen geld geeft. Natuurlijk zullen ze hun huid wel zo duur mogelijk proberen te verkopen. Maar dit steekspel zorgt voor veel onrust op de Amerikaanse beurzen. Afgelopen vrijdag zagen we daar een voorproefje van. Het goede nieuws is dat dit volgende week is opgelost. Althans, dat hopen we. Anders zal Amerika getroffen worden door stakende overheidsmedewerkers. Maar de onrust zorgt er wel voor dat we denken dat de bewegelijkheid van de beurzen wel eens fors zou kunnen toenemen, met relatief lichte omzetten. Want iedereen houd toch liever even wat geld vast, totdat we dit achter ons kunnen laten. De beurshandelaren met wie wij spraken, melden ons dat de meesten negatief zijn voor de komende week. Het getal dat we veel hoorde was 60 punten lager in de S&P 550, welke vrijdag sloot op 1.709,91. Dat zou dus een verlies zijn van ruim 3,5%. We zijn dan ook voorzichtig om nu geld in de aandelenmarkten aan het werk te zetten. We denken wel dat de prijs van olie zijn hoogste punt gehad heeft voor dit jaar. U zou eens kunnen kijken naar SCO. Dit fonds stijgt drie keer zo snel, als dat de prijs van olie daalt. Dit fonds sloot vrijdag op een koers van $28,84. Wij wachten de komende week even af, om te zien wat dat ons brengt, voordat we eventueel een nieuwe weg in slaan. We houden u op de hoogte!

bron www.kaatvermogensbeheer.com

Vermogensbeheer vergelijken

Meer weten? vul even de OranjeVM VermogensScan in
Klik hier voor de Online Gratis VermogensScan

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved