Google+ Vermogensbeheer vergelijken - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Vermogensbeheer vergelijken

Zal de Euro verder zakken? Wij denken van wel. Op $1,10 ligt een goede bodem, maar als we daar doorheen vallen, gaan we langzaam maar zeker naar de $1,00 toe. Toen de Euro ingevoerd werd, was dat ook de doelstelling. Het heeft dus meer dan 15 jaar geduurd, maar we gaan het wellicht nog dit jaar meemaken. Is dat slecht of goed? Uiteindelijk is het voor alle partijen goed. Maar iedereen moet er weer even aan wennen. Voor Europeanen worden de vakanties naar Curaçao en Amerika wel een stuk duurder. Maar ze kunnen wel makkelijker exporteren naar deze landen. Zal Albert Heijn dan toch de goedkoopste supermarkt van Curaçao gaan worden? De grote vraag dit weekend is wie de verkiezingen in Griekenland gaat winnen. Het staat eigenlijk al vast dat de linkse partij van de heer Syriza. De vraag is of dat gebeurd met een absolute meerderheid, of dat hij een partij nodig heeft om te gaan regeren. De vraag die daarna komt is wat hij gaat doen met Europa. Dat zal maandag zeker de markten gaan beïnvloeden. Maar dat de beurzen zwaar onder druk komen te staan lijkt ons niet waarschijnlijk. Er zijn twee zaken die de beurzen zullen drijven. Natuurlijk de olieprijzen en daarnaast de kwartaalcijfers. De komende week zullen veel bedrijven komen met de cijfers waar iedereen naar uit kijkt. Tot nu toe vallen deze mee. Maar de grote oliebedrijven moeten nog naar buiten gaan komen met hun cijfers. Wat we tot nu toe gezien hebben, geeft ons goede hoop voor de rest van het cijferseizoen. Zolang deze cijfers positief blijven verassen, zullen eventuele dalingen van de beurzen beperkt blijven. Aan de andere kant hebben we de olieprijzen. Door de sterk oplopende dollar was de opleving in de olieprijzen kortstondig. Maar of we aan de vooravond staan van verdere dalingen lijkt ons zeer onwaarschijnlijk. Het lijkt erop dat zelfs de OPEC een prijs onder de $44 niet ziet zitten. Dus een pauze in de dalingen is positief voor de beurzen. In onze optiek zitten we aan de vooravond van goede stijgingen. Maar het exacte startschot moeten we afwachten. Het goede nieuws is dat we daar vlakbij zitten. Die run naar boven zou wel eens langer kunnen duren dan dat menig analist verwacht

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved