Google+ Vermogensbeheer vergelijken - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Vermogensbeheer vergelijken

Nederland kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

De komende week is een korte handelsweek in Amerika. Donderdag is het “Thanksgiving”. Dan zijn alle markten gesloten. Vrijdag zijn de markten wel open, maar gaan al om 13.00 uur dicht. De historie leert ons, dat de week voor “Thanksgiving” eigenlijk altijd positief is. Samen met de energie die hersteld is, denken wij dat we inderdaad vrijdag weer hoger staan dan de slotstand van afgelopen vrijdag. Op donderdag komt de OPEC bijeen. Tot donderdag had iedereen het idee dat de OPEC de productie niet zou gaan verlagen. Maar door diverse commentaren is men daar niet zo zeker meer van. Dat zorgde ervoor dat de olieprijzen voorzichtig opliepen. Voor veel landen is de lage olieprijs een probleem. Want door verouderde olievelden en materiaal is de kostprijs van olie voor sommige landen in de afgelopen tijd flink opgelopen. Vooral Rusland en Venezuela hebben het zwaar. Dat is ook wel te merken op Curaçao. Daar verouderd de raffinaderij steeds verder en is er bijna geen geld voor de broodnodige vernieuwingen. Tot nu toe blijkt een prijs van rond de $75 een bodem voor olie. Natuurlijk kan het nog lager, maar dan is het voor sommige landen niet meer interessant om nog olie uit de grond te halen. Het was de afgelopen week de vijfde week op rij dat de beurzen hoger konden sluiten. Deze week zowaar met goede omzetten. De daling die wij hadden verwacht is uitgebleven. De energie opbouw die nodig is om verder te stijgen, is gekomen doordat de beurzen eigenlijk stil hebben gelegen. We zien nieuwe records, maar niet met forse sprongen vooruit. Hierdoor is er weer energie in de markten opgebouwd. De kans op verdere stijgingen tot minimaal het einde van dit jaar is nu enorm groot. Op vrijdag stegen de beurzen opnieuw. Voor de 28ste keer kon de Dow-Jones dit jaar een record neerzetten. Ook de S&P 500 sloot op een nieuw record vrijdag. Dat was voor deze index de 45ste keer dit jaar.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved