Google+ vermogensbeheer vergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Vermogensbeheer vergelijken

Nederland kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Vorige week melden wij u dat het tijd was om te gaan kopen. Na de grote daling van de week ervoor. Maandag verloren de beurzen bijna 1,5%. Dinsdag was een dag waarbij niks gebeurde, maar op woensdag schoten de koersen omlaag. Op een gegeven moment stond de Dow-Jones 458 punten lager, maar toen kwam het omkeerpunt. We sloten nog wel met een verlies van 1%, maar de bodem was bereikt. Donderdag was een hersteldag. Op vrijdag gingen alle remmen los en de beurzen konden fors stijgen. Maar door de dalingen eerder in de week, moesten de beurzen nog wel in de min de week afsluiten. De Dow-Jones en de S&P 500 verloren beiden 1%. De Nasdaq verloor voor de week 0,4%. In de voorgaande weken hebben we een aantal keren de Russell 2000 genoemd. Deze index verloor meer dan 10% in een paar weken tijd. Dit was de beroemde kanarie in de kolenmijn. Het duurde even, maar uiteindelijk gingen de andere beurzen ook onderuit. Tot bijna 10% ten opzichte van het hoogste punt dit jaar. Maar in de afgelopen week kon de Russell 2000 met 2,8% stijgen. Ook dit zien we als voorbode wat nog komen gaat. Wij denken dat de bodem afgelopen woensdag gezet is voor het jaar en dat we verder zullen gaan stijgen. Ook de olieprijs daalde tot $80 op woensdag. Ook hier zien we nu weer een stijgende lijn, wat belangrijk is voor de hele oliesector. Deze sector zal de rest van de beurzen weer omhoog gaan duwen.

De Amerikaanse trendwatcher Jeremy Rifkin schrijft in zijn recent verschenen boek ‘The Zero Margin Economy’ dat door gebruikmaking van internet en nieuwe technologieën als 3-D printing de marginale kosten per eenheid producten drastisch afnemen. In combinatie met de toenemende transparantie ontstaat er prijsdruk en zullen dominante marktposities van grote ondernemingen verdwijnen. Eenpitters die op hun zolderkamer zitten en een goed innovatief idee bedenken, kunnen dat via 3D-printing en internet moeiteloos wereldwijd verspreiden en zelfs in gebruik nemen. ‘Aan het kapitalisme zoals we dat kennen, zal een einde komen’, zegt Rifkin.

Een veelgehoord punt van kritiek op de stijgende beurskoersen is het gegeven dat de voornaamste kopers op de beurs de bedrijven zelf zijn. Zo is de afgelopen jaren een groot aantal beursgenoteerde ondernemingen zeer actief geweest met het inkopen van eigen aandelen. Dat kon en kan mede door het uitgeven van obligaties tegen de zeer lage rente. Op deze wijze konden bedrijven het aantal aandelen in eigen bezit aanzienlijk opkrikken

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved