Google+ Vermogensbeheer vergelijken - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Vermogensbeheer vergelijken

Vorige week hebben wij al een lijstje gemaakt met onzekerheden die boven de markten hangen. Genoeg zaken om ons zorgen over te maken en ons bezig te houden. Maar op dit moment staan er twee onderwerpen duidelijk in de schijnwerpers. De FED en Syrië. Bij de FED gaat het om twee zaken. Allereerst wie gaat de heer Bernanke opvolgen en ten tweede, wanneer gaat men de QE3 terugbrengen en met hoeveel. 17 en 18 september komt de FED bij elkaar. Dan wordt er gesproken over de stimuleringsmaatregelen die men heeft om de economie te steunen, door de rente laag te houden. Men koopt momenteel $85 miljard per maand aan obligaties op om zo de rente laag te houden. Maar de kans is zeer groot dat men dit gaat verlagen. Maar met hoeveel en per wanneer is de grote vraag. De verwachtingen lopen uiteen tussen een verlaging van $10 en $20 miljard per maand. Het tijdstip wanneer men dit zal doen is nog volledig onbekend. De verwachting is dat men dit snel wil doen, maar de onrust in Syrië kan wel eens tot vertraging leiden. Men wil de beurzen niet naar beneden duwen. Maar als er oorlogshandelingen gaan plaats vinden door Amerika, dan is de kans groot dat de beurzen hier negatief op reageren. Dan zal de FED niet veel behoefte hebben om dan ook nog eens de terugkoop te gaan verlagen. Een groot dilemma voor de heer Bernanke. Daarnaast is er nu volslagen onzekerheid wie de heer Bernanke aan het einde van het jaar gaat opvolgen. De beurzen hadden gehoopt op mevrouw Yellen. Maar de heer Obama had in eerste instantie de heer Summers naar voren geschoven. Dit weekend werd bekend dat hij wellicht toch kiest voor de heer Donald Kohn. Maar omdat de heer Obama steun nodig heeft van de Republikeinen, kan hij toch de heer Summers naar voren schuiven, daar deze meer steun krijgt van de republikeinen. Dit wordt dus meer een soort van koe handel. Kortom deze week zullen wat meer puzzelstukjes op hun plek gaan vallen, daar de senaat en het huis van afgevaardigde weer bijeenkomen om Syrië te bespreken. De beurzen in de tussentijd zijn nog stabiel, maar er is niet veel nodig om de onrust om te laten slaan in dalingen, zoals vrijdag gebeurde. Kortom niet een markt om posities in te nemen. Als er meer duidelijkheid is, is dat vroeg genoeg. September zal zijn naam waarmaken als zijnde de maand met de hoogste bewegelijkheid. Blijf dus langs de zijlijn staan en dek u in tegen koersdalingen. Want wij denken dat de beurzen eerder naar beneden zullen gaan, dan dat ze zullen stijgen. De eerste bodem ligt op 1.600 punten voor de S&P 500 en daarna rond de 1.560. Vrijdag sloten we op 1.655,17.

Bron wwww.kaatvermogensbeheer.com

Vermogensbeheer vergelijken

Meer weten? vul even de OranjeVM VermogensScan in
Klik hier voor de Online Gratis VermogensScan

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved