Google+ Vermogensbeheer - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Vermogensbeheer

Nederland kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Maandag begon goed en we sloten in de plus voor de beurzen. Maar de Nasdaq sloot in de min. Was dat een voorbode van wat komen zou? De voorbode was al langer aan de gang. Maar niemand wilde het geloven. Woensdag moest Argentinië vertellen dat ze een obligatie niet kon aflossen. Men had geen geld. En dat was een reden om de beurzen naar beneden te brengen. Alle beurzen verloren rond de 2% op een dag. Normaal zou je dan een herstel zien in de dag erna. Maar na een hogere opening, moesten de beurzen terug. Al sloten ze niet op het laagste punt van de dag. Markt technisch zou maandag de herstel dag moeten zijn. Want de beurzen zijn in twee dagen te hard gezakt. De markt is “oversold” zoals men dat zegt. Voor de week sloten alle beurzen in de min. De Nasdaq hield de schade nog het kleinst met een verlies van 2,2% voor de week. De S&P 500 verloor 2,7% en de Dow-Jones daalde met 2,8% voor de week.Het bovenstaande maakt ons niet gerust dat de daling ten einde is. Meestal daalt de Nasdaq het meest en de Dow-Jones het minst. Dit komt omdat de fondsen die in de Nasdaq zitten meer speculatief zijn, terwijl de fondsen van de Dow-Jones meer een vluchthaven zijn. De geschiedenis verteld ons dat als de Dow-Jones meer daalt dan de Nasdaq, de dalingen nog niet voorbij zijn. We zijn rond de 3,5% van het hoogste punt van dit jaar af. Als we kijken naar de afgelopen twee jaar, dan zien we dat als er een daling is, deze meestal rond de 6% van de top af ligt. Volgens deze theorie zijn we dan pas halverwege. De kans is dus aanwezig dat we in de komende week nog verder kunnen dalen.

Meer weten? Doe via ons de gratis VermogensScan

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved