Google+ Partner Pierre & Vacances - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Partner Pierre & Vacances

Oranje Vermogensmanagement BV treedt op als verkopend partner voor de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. Door beide partijen is overeengekomen dat OranjeVM zowel bestaande vakantiehuizen op de bestaande parken van de PVCP Groep mag aanbieden alsook de appartementen en cottages op de nieuw te ontwikkelen vakantieparken.

Beleggen is een populair instrument om het eigen vermogen te vergroten. Als je het over beleggen hebt dan denk je al gauw aan termen als obligaties, aandelen en opties. Ook kun je natuurlijk in goud investeren vooral in de huidige tijd is dat een populair natuurproduct, want in tijden van economische tegenwind stijgt de goudprijs doorgaans. Maar wie investeren wil op de lange termijn kan ook beleggen in recreatiewoningen, doorgaans denk je bij de aanschaf van een vakantiehuis over een diepte investering in je vrij tijd, maar in dit geval kun spreken over het investeren in recreatief onroerend goed. Dit kun je geleidelijk gaan uitbreidden. Het blijft natuurlijk beleggen en net zoals op de aandelenbeurs brengt ook het aankopen van vakantiehuizen gevaren met zich mee. Toch is deze manier van je persoonlijk kapitaal vergroten een stuk veiliger dan willekeurig aandelen kopen op de AEX.
Je moet als investeerder in vakantiehuizen twee kernwoorden in ogenschouw nemen. De eerste is “kennis”, je behoort goed te onderzoeken waar je precies in investeert, wat de toekomstvisie van een bepaald vakantiepark en verhuurorganisatie is, en wat je exacte juridische positie is. Het tweede belangrijke kernwoord is “spreiding”. Dit is zo op de normale aandelen ook beurs en dit geldt ook zeer zeker bij de aankoop van recreatief vastgoed in binnen- en buiteland.
Spreiding van je investeringen wil zeggen dat je je niet op één bepaald tweede woningproject moet focussen. Investeer juist in verschillende vakantiehuizen en op verschillende vakantieparken. Ook als je goed bent ingevoerd in de materie van een bepaald investeringsproject en alles duidelijk is en er gewoonweg prima uitziet is het toch verstandig om je investeringen over meerdere vakantieparken gaat verdelen. Dit is raadzaam omdat je altijd met de term overmacht te maken kunt krijgen.Een voorbeeld is als je een vakantiewoning met een “gegarandeerd” verhuurrendement aankoopt. Juridisch is het prima in orde en het vakantiehuis ziet er prima uit en ook het vakantiepark is een pareltje, alles lijkt perfect totdat de desbetreffende verhuurorganisatie failliet gaat. Het beloofde rendement kan niet meer worden uitgekeerd, maar de aflossen op het vreemd vermogen moeten wel gewoon door gaan.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved