Google+ OranjeVM en Kaat vermogensbeheer - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

OranjeVM en Kaat vermogensbeheer

Na alle records van de afgelopen week was het tijd voor een pauze in de stijgingen. Geheel logisch. Wellicht dat maandag en dinsdag deze pauze zich nog even door zet. Maar als er verder niets raars gebeurt, dan zien wij de beurzen zich gaan opmaken voor de einde jaar rally. Ondanks dat het soms leek alsof de beurzen flink moesten inleveren, viel de schade aan het einde van de week reuze mee. De Dow-Jones kon er zelfs nog een winstje uit persen. Voor de week sloot deze index 0,1% hoger. De S&P 500 moest 1% inleveren. De Nasdaq verloor 2,7% en de Russell 2000 verloor 2,4%. De prijs van een vat ruwe olie steeg fors, nadat de OPEC tot een overeenkomst kwam. West Texas Intermediate sloot vrijdag op $51,68. Vorige week was dat nog $46,48.

Dat de Nasdaq zo fors daalde, kwam vooral door de oude lievelingen van de beurs. De zogenaamde “FANG” aandelen. Dit staat voor Facebook, Amazon, Netflix en Google. Deze aandelen moesten dus fors terug. Na de verkiezingen zijn er andere sectoren die even boven kwamen drijven als aantrekkelijk met de heer Trump als president. Denk dan bijvoorbeeld aan bank aandelen. Dus om geld vrij te maken werden de bovengenoemde aandelen in de verkoop gezet. Niet dat het slecht gaat met deze bedrijven, in tegendeel. Het gaat prima. Maar het sentiment veranderde. Wij denken dat het een goed moment kan zijn om de hierboven genoemde aandelen eens op te pikken, mocht u deze nog niet hebben in uw portefeuille. Vooral Facebook lijkt ons aantrekkelijk. Olie schoot met ruim 12% omhoog in de afgelopen week. Maar deze stijging werd vooral veroorzaakt doordat mensen die verkeerd zaten hun posities moesten afdekken. Als velen dat moeten doen, dan heet dat een “squeez”. In dit geval een “short squeez”. De reactie is in onze ogen dan ook overdreven. Wij denken niet dat deze stijging stand houdt en houden dan ook rekening met een korte daling. Wellicht richting de $43. Mochten we dat niveau inderdaad zien, dan lijkt het ons een goed instap moment. Want dat de prijs van olie gaat stijgen, dat staat voor ons wel vast. Maar de stijging van de afgelopen week was een technische stijging met een hoge luchtbel waarde. Het referendum in Italië is voor de nee stemmers. Dat is al in de beurzen verwerkt. Het is ruis op de lijn, maar niet voldoende om de beurzen onder druk te zetten. De economische krachten die wereldwijd nu spelen zijn veel belangrijker. Het zal wellicht de Euro wat onder druk gaan zetten, wat minder goed is voor de grondstoffen. Maar dat de Europese beurzen hard onderuit zullen gaan, dat denken wij niet. Wellicht dat Amerika alleen op opening wat terug zal vallen, maar als snel zal men weer over gaan op de orde van de dag. 14 December is waar iedereen naar uitkijkt. Dan komt naar alle verwachtingen een tweede rente stijging in Amerika in de afgelopen 10 jaar naar buiten. Ook hier zijn de beurzen al op voorbereid. Niemand houd rekening met het handhaven van het huidige rente niveau. Dus echt veel negatief nieuws is er niet. Dat sterkt ons in de gedachte dat we aan de vooravond staan van verdere stijgingen van de beurzen die ook aan het begin van het nieuwe jaar zullen gaan doorzetten. Het begin van de week zal wellicht een goede kans zijn om nog “goedkoop” mee te doen met de stijgingen. Denk aan de “FANG” aandelen!

Nederland kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Oranje Vermogensmanagement BV is een vermogensbeheer-adviseur en vermogensbeheer-begeleider voor o.a particuliere beleggers, ondernemers, DGA’s en Family Offices. Door gebruik te maken van onze gratis diensten profiteert u direct van ons uitgebreide netwerk en kennis over de markt van vermogensbeheer. Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Wij kennen de Vermogensbeheer-markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

 OranjeVM

Vermogensbeheer OranjeVM
Vermogensbeheer Nederland
Vermogensbeheer Belgie
Center Parcs English
Center Parcs Nederland
Center Parcs NL
Center Parcs GB

Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved