Google+ OranjeVM en Kaat Curacao - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

OranjeVM en Kaat Curacao

Vorige week keek niemand naar iets anders dan wat er in de politiek gebeurde. De Amerikaanse politiek wel te verstaan. Mevrouw Clinton lag onder vuur voor haar e-mail verkeer en dat zorgde ervoor dat de heer Trump in de peilingen aan het inlopen was. Deze onduidelijkheid zorgde ervoor dat de beurzen in de min bleven. Alle dagen van de week sloten de indexen lager. Aan het einde van de week sloot de Dow-Jones 1,5% lager dan de vrijdag ervoor. De S&P 500 verloor voor de week 1,9% en de Nasdaq verloor 2,8%.

De komende week staat 100% in het teken van de verkiezingen. Dinsdag gaat Amerika naar de stembus en woensdag hebben we als het goed is de uitslag en kan het normale leven weer beginnen. Tot die tijd kunnen we grote uitslagen verwachten op welk politiek nieuws dan ook. De beurzen houden er rekening mee dat mevrouw Clinton gaat winnen. Mocht dat met duidelijke cijfers zijn, dan verwachten we een grote sprong naar boven. Mocht de heer Trump winnen, dan kunnen de beurzen wel eens kortstondig met 3% dalen, voordat de beurzen zullen herstellen. Wordt het een nipte overwinning, dan zal de andere partij zeker gaan vragen voor een hertelling van de stemmen, waardoor er langer onzekerheid blijft. Onzekerheid is waar de beurzen een hekel aan hebben, dus ook dan verwachten we dat de beurzen zullen dalen. Al het andere nieuws wordt in de tussentijd voor kennisgeving aangenomen. De S&P 500 sloot vrijdag voor de negende keer op rij in de min. Dit is sinds december 1980 niet meer voorgekomen. De schade valt op zich wel mee en de markten zijn volgens de technische analisten te ver naar beneden doorgeschoten. Dus een herstel staat voor de deur. Mocht mevrouw Clinton inderdaad met overmacht winnen, dan zullen we dit jaar nog wel nieuwe recordstanden gaan zien. Maar we lopen nu op de zaken vooruit. Buiten de aandelen moest ook de olie prijs flink terug. Vrijdag sloten we op een koers van $44,07. Vorige week sloten we nog op $48,70, dus bijna 10% lager dan de week ervoor. De reden was dat men toch in twijfel trok of de OPEC een verlaging van de productie zou kunnen bewerkstelligen. Men had verwacht dat het weekend ervoor duidelijkheid zou komen hoe men 500.000 vaten minder per dag zou gaan produceren. Maar na de vergadering kwam daar geen duidelijkheid in. De volgende vergadering is op 30 november. Ondanks dat men de hoop heeft dat iedereen daar aan mee zou doen, liet Rusland weten dat het nog nooit zoveel olie geproduceerd had. Irak melde alvast dat ze vanwege de hoge kosten van de oorlog ook de productie niet willen verlagen en Iran vindt dat het al genoeg geleden heeft door de boycot welke net is opgeheven. Kortom, niemand wil als eerste de oliekraan dicht draaien. We zien dat de vraag naar olie wel aan het toenemen is, dus het zou wel eens de laatste kans zijn om laag olie in te kopen. Wij zien een bodem rond de $43,50. Maar tijdens een paniek verkoop zou de prijs toch nog wel eens richting de $40 kunnen. Maar echt veel verder zien we het niet gaan. De weg is toch wel naar boven toe. Voor de komende twee dagen is het even op onze handen zitten. We wachten liever eerst even op de uitslag van de verkiezingen, voordat we geld aan het werk gaan zetten. Dan is er immers meer zekerheid, dan dat er nu is. Want politiek nieuws is zo gemaakt en dat kan alles weer op zijn kop zetten.

Onze website is: www.kaatvermogensbeheer.com
Willem-Jan Paardekooper

Vermogensbeheer OranjeVM
Vermogensbeheer Nederland
Vermogensbeheer Belgie
Center Parcs English
Center Parcs Nederland
Center Parcs NL
Center Parcs GB

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved