Google+ Oranje vermogensmanagement update - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Oranje vermogensmanagement update

Maandag gaan we de maand september in. Historisch gezien is dat de slechtste maand van het jaar. We hebben genoeg zaken om ons zorgen over te maken. Syrië staat momenteel bovenaan het lijstje. Daaronder komt het begrotingstekort in Amerika en het financieren daarvan. Verder wat gaat de FED doen en wie gaat de heer Bernanke opvolgen. Veel zaken die de markten zullen gaan bezig houden. De komende week start rustig, want de markten in Amerika zijn maandag gesloten in verband met “Labor Day”. Maar daarna gaan de markten weer van start. Het mooiste scenario is dat de markten rond dit punt een pauze inlassen, voordat we weer gaan stijgen. Maar als we kijken naar het lijstje hierboven, dan denken wij toch dat we de bodem van deze correctie nog niet gezien hebben. En daarbij denken wij dat de uitslagen op de markten ook alleen maar groter worden. Zijn we in paniek? Zeker niet. Het is normaal wat we zien. Men zoekt een reden om de beurzen lager te krijgen, dan de records na records welke we gezien hebben dit jaar. De daling is ingezet en men zal tevreden zijn als we 8% van de top af zijn. Dan gaat men weer kijken. Gaan we hiervandaan dan meteen omhoog? Dat kan, maar dat verwachten we niet. Iedereen had een lagere top in gedachte voor de terugval. De rally duurde langer, dan dat velen hadden verwacht. De kans op een diepere correctie dan 8% is dan ook groter. Wellicht zelfs meer dan 10%. Maar wij zien de huidige correctie als een goed koop moment. Alleen hebben we nog geen haast om in de markten te stappen. We willen eerst even door een groot deel van deze maand heen, voordat we weer aan kopen van aandelen denken. Het is zeker niet zo dat we op onze handen gaan zitten. We gebruiken de komende weken om eens goed te zien welke aandelen we willen kopen, voor de beweging naar boven. De volgende golf beweging zal ons naar nieuwe record standen brengen in de indexen. Niet alle aandelen zullen even hard stijgen. We proberen te zien, welke aandelen het meest zullen profiteren van de opleving. We hebben het idee dat de volgende stijging een grote stijging zal zijn. Een stijging welke langer gaat duren. Momenteel hebben we veel cash klaar staan om van de volgende beweging te kunnen profiteren. We hadden ons ook ingedekt tegen de daling met behulp van ETF’s. Deze houden we voorlopig nog even aan. Het wordt dus meer een periode van studie, dan een periode van handel. Wees voorzichtig in de komende weken, want de kans is groot dat het op een achtbaan gaat lijken. In deze periode worden de meeste verliezen geleden en de minste winsten behaald. Geduld is momenteel een schone zaak. Wij houden u op de hoogte en zodra we een mooie mogelijkheid zien, zullen we u informeren over de beste manier om hiervan te profiteren.

Bron wwww.kaatvermogensbeheer.com

Vermogensbeheer vergelijken

Meer weten? vul even de OranjeVM VermogensScan in
Klik hier voor de Online Gratis VermogensScan

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved