Google+ Kaat vermogensbeheer update - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Kaat vermogensbeheer update

Het is ruim twee jaar niet voorgekomen, maar de S&P 500 kon voor de zevende week op rij in de plus sluiten. De overige beurzen moesten het doen met een klein verlies. Dat het bijzonder is dat de eerste zeven weken van het jaar stijgingen geven kunnen we wel zien aan de laatste keer. De laatste keer dat de eerste zeven weken van het jaar starten met stijgingen was in 1967. Voor de week kon de S&P 500 er 0,12% bijschrijven. De Nasdaq moest iets terug, namelijk 0,06%. De Dow-Jones verloor iets meer. Een verlies van 0,08% was de slotstand op vrijdag.

Voor maandag hebben we een rustdag. De beurzen in Amerika zijn dan gesloten in verband met “President’s Day”. Het wordt dus een korte week, maar wel eentje met veel informatie. Woensdag komt het geschreven deel naar buiten over wat de FED leden het gehad hebben. Ook komt er nieuws naar buiten over de huizen verkopen. Ook donderdag komt er huizen nieuws plus de cijfers van nieuwe werkloosheidsuitkeringen. Dus genoeg om naar uit te kijken. Toch is het rustig op de beurzen. Zoals u al in onze opening kon zien, de beurzen blijven dicht bij huis. Niet geheel vreemd, na zo een lange periode van stijgingen. We hebben even een pauze nodig om op adem te komen. Veel markt strategen verwachten een redelijke daling. Maar wij denken dat de daling, als die al komt, heel beperkt zal zijn. Er is namelijk teveel goed nieuws om de markten ver naar beneden te duwen. Als we kijken naar het verloop van de dagen, dan zien we dat de pessimisten iedere keer rond twee uur het heft in handen nemen en de beurzen naar beneden duwen. Maar aan het einde van de dag, komen de optimisten weer om de beurzen toch nog omhoog te duwen. Daarnaast is er ook veel overname nieuws. Een van de rijkste mannen ter wereld kondigde aan om het merk Heinz te kopen voor een bedrag van $28 miljard. Daarnaast kondigde American Airlines samen te gaan met US Airways. Door deze fusie ontstaat de grootste vliegtuig onderneming ter wereld. In 2013 is tot nu toe voor ruim $158 miljard aan fusies en overnames bekend gemaakt. Wij denken dat dit nog veel verder zal oplopen. Als we bijvoorbeeld kijken naar Apple (AAPL) dan zien we dat veel bedrijven zwemmen in het geld. Apple heeft ruim $97 miljard cash staan. Genoeg geld om het begrotingstekort van veel landen op te lossen. Maar Apple is niet de enige die zoveel cash heeft staan. Men zal toch iets met dat geld gaan doen. Dividenden verhogen is leuk, maar we praten over bedrijven die willen groeien en die er niet op uit zijn om hun cash aan aandeelhouders te geven. Althans niet volledig. We kunnen dus nog wel wat vuurwerk uit die hoek verwachten. Verder zien we nog steeds de gezondheid van de economie toenemen. Niet alleen in Amerika, maar ook in Europa. De komende week wordt nog een beetje spannend, want komend weekend zijn er verkiezingen in Italië. Dat kan wat onrust brengen. Maar ook in China, Japan en andere landen in Azië, zien we de economie hard groeien. Het zal ons niet verbazen als binnenkort de FED bekend gaat maken om de stimuleringsmaatregelen in de ijskast te zetten. Dan is dit een teken van kracht. Wat de beurzen weer verder omhoog kan helpen. Want dat we verder stijgen, staat voor ons wel vast. Maar een pauze is zeker te verwachten!

Bron www.kaatvermogensbeheer.com

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved