Google+ Kaat en OranjeVM beursopinie - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Kaat en OranjeVM beursopinie

Nederland kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Oranje Vermogensmanagement BV is een vermogensbeheer-adviseur en vermogensbeheer-begeleider voor o.a particuliere beleggers, ondernemers, DGA’s en Family Offices. Door gebruik te maken van onze gratis diensten profiteert u direct van ons uitgebreide netwerk en kennis over de markt van vermogensbeheer. Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Wij kennen de Vermogensbeheer-markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

 OranjeVM

In de afgelopen week zwalkte de beurzen een beetje rond. De omzetten liepen per dag terug, maar de beurzen wisten wel de week in de plus af te sluiten. De winsten waren klein, maar het lijkt op een voorbode voor de komende week. Namelijk even een pauze, voordat we de aanval op nieuwe records gaan inzetten. Voor de week sloten de Nasdaq en de S&P 500 beiden 0,3% hoger. De Dow-Jones was de grote winnaar met een stijging van 0,5%. Deze index sloot op 19.933,81 punten. De komende week zal men zeker proberen om door de 20.000 punten grens heen te gaan. In de afgelopen week waren we nog maar 13 punten verwijderd van deze grens.

In de afgelopen twee weken lukte het maar niet om door die bewuste 20.000 punten heen te breken. Maar de beurzen wilde ook niet echt terug. Wij zien dit als het bouwen van een basis. Wil je daadwerkelijk door iets heen breken en dan er ook boven blijven, dan is een goede basis heel belangrijk. Zo ervaren we dus de afgelopen twee weken. Historisch gezien zijn de laatste vijf handelsdagen van het oude jaar en de eerste twee handelsdagen van het nieuwe jaar positieve dagen. Vorig jaar was een uitzondering. Toen daalden de beurzen ruim 5% in dat tijdsbestek. We verwachten niet een stijging van 5% in de komende zeven handelsdagen, maar dat we nieuwe records gaan neerzetten lijkt ons een kwestie van tijd. Alle cijfers wijzen op een herstellende economie. Niet alleen in Amerika, maar ook in andere delen van de wereld. Zelfs in Europa, al zijn daar nog wel zorgenkindjes te vinden. In de komende week zullen de omzetten laag zijn, maar daardoor kunnen de uitslagen groot zijn. Want weinig nieuws wordt door weinig mensen gevolgd. Veel handelaren zijn al op vakantie en komen pas in 2017 weer terug. Er zijn ook niet veel cijfers die de komende week naar buiten komen. Dus de handel zal rustig verlopen. De meeste omzet zal zich in de eerste twee uur van de handel laten zien. Daarna kan iedereen rustig in slaap vallen. De drijvers voor de komende week zal de prijs van een vat olie zijn en de jacht naar record standen. Verwacht dus niet al te veel spektakel. Wij zullen ons opmaken voor het nieuwe jaar. Volgende week zullen we traditie getrouw weer een stuk maken over onze visie van 2017. Om een klein tipje van de sluier op te lichten, wij denken dat het een mooi jaar zal worden. De ouder manier van beleggen zal weer terug keren, na jaren van onduidelijkheid over het overheidsbeleid. Daarmee bedoelen we natuurlijk het kunstmatig manipuleren van de rente tarieven door de centrale banken. Dat zorgde ervoor dat de beurzen zich niet gedroegen, zoals het zou horen. Maar de vooruitzichten zijn dusdanig veranderd dat we de oude economie boekjes weer tevoorschijn kunnen halen en zien wat er gebeurd als bijvoorbeeld de rente verder oploopt. Dat zal voor ons de beleggingsbeslissingen in ieder geval een stuk makkelijker maken. Ons volgende artikel zal op 2 januari gemaakt worden. Wij willen u dan ook nu alvast een goede jaarwisseling toewensen. Wij hopen dat 2017 in alle opzichte een beter jaar zal worden dan 2016. Qua beurs verwachten we dat in ieder geval wel. Gelukkig nieuwjaar alvast!

Vermogensbeheer OranjeVM
Vermogensbeheer Nederland
Vermogensbeheer Belgie
Center Parcs English
Center Parcs Nederland
Center Parcs NL
Center Parcs GB

Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved