Google+ Haal meer rendement uit uw vermogen - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Haal meer rendement uit uw vermogen

Oranje Vermogensbeheer staat beleggers bij in hun zoektocht naar de juiste vermogensbeheerder. Wij geven beleggers inzicht in het verdienmodel van banken en tonen aan dat zij meer aan u verdienen dan u verwacht.

De voordelen en nadelen

Uiteraard vertelt iedere vermogensbeheerder en iedere bank de voordelen voor de belegger, maar krijgt u ook een inzicht in de nadelen? Dat is een punt wat vaak onbelicht blijft en waar wij u bij kunnen helpen. Oranje Vermogensbeheer is jarenlang werkzaam geweest in de beleggingswereld en kan eenvoudig een vertaalslag maken tussen wat er wordt gezegd en wat er wordt bedoeld.

Het belang van de belegger

Dagelijks wijzen we onze klanten op de werkwijze van vermogensbeheerders en hun verdienmodel. Vaak weten beleggers niet eens waar vermogensbeheerders aan verdienen en gaan blind af op het behaalde rendement. Vermogensbeheerders handelen regelmatig puur in eigen belang en kijken niet naar het belang van de belegger.

Hogere risico’s dan noodzakelijk

Naast het verdienmodel van vermogensbeheerders leggen wij ook de risico’s van onze klanten bloot. Hierbij merken wij dat beleggers in veel gevallen een hoger risico lopen dan noodzakelijk is. Beleggers bieden wij in die gevallen een alternatief, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken.

De gratis vermogensscan

Als leidraad in onze werkwijze bieden wij onze klanten een gratis vermogensscan aan. Dit is voor ons de eerste stap naar een duurzame relatie met onze klanten. Aan de hand van de vermogensscan zoeken wij naar de meest geschikte vermogensbeheerders. Vervolgens leggen wij deze aan u voor en voorzien u van aanvullende informatie, zodat u de juiste vermogensbeheerder kunt kiezen.

Hulp bij het maken van de juiste keuze

Onze informatievoorziening gaat daarnaast nog een stap verder. Wij kunnen u desgewenst bijstaan als u met een vermogensbeheerder wilt praten. Dat is een dienst waar veel klanten dankbaar gebruik van maken. Wij zijn namelijk in staat om de juiste vragen te stellen, waar u op dat moment wellicht niet aan denk. Door onze ervaring weten wij aan de hand van kritische vragen duidelijkheid te verschaffen.

Evaluatie

Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt voor een vermogensbeheerder, zullen wij u blijven bestaan als u dat wilt. Regelmatig zullen wij met u evalueren om te bekijken of de gekozen vermogensbeheerder zijn afspraken nakomt en de resultaten beoordelen. Hiermee houden wij de vermogensbeheerders scherp en bent u verzekerd van de juiste dienstverlening.

Onze dienstverlening is voor de belegger geheel gratis!

Onze dienstverlening is uiterst laagdrempelig. Voor beleggers zijn onze diensten namelijk geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij ontvangen een vergoeding van de partij die u kiest. Dit biedt onze klanten veel vrijheid en flexibiliteit, zonder dat de kosten voor de vermogensbeheerder worden doorberekend naar de belegger.

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved