Google+ Center Parcs Eemhof - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Center Parcs Eemhof

Oranje Vermogensmanagement BV treedt op als verkopend Senior Agent voor de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. Door beide partijen is overeengekomen dat OranjeVM zowel bestaande vakantiehuizen op de bestaande parken van de PVCP Groep mag aanbieden alsook de appartementen en cottages op de nieuw te ontwikkelen vakantieparken.

De directeur van OranjeVM liet weten; blij te zijn om “een-grote-vis-binnengehaald-te-hebben” en zegt verder; “terug te kunnen kijken op prettige en zakelijke onderhandelingen”. “De laatste vergadering in het Belgische Diegem was doorslaggevend, de voordelen van het “netwerk” van OranjeVM en de know-how van Pierre & vacances Center Parcs was de gezamelijke en leidende factor voor deze nieuwe partnerschap”

Pierre & Vacances

De hoofdstedelijk ondernemer handelt gretig in vakantieparken. Deze week casht hij tegen de €100 miljoen met de verkoop van Zeeuwse bungalows, maar de kunstzinnige Hummel heeft meer plannen. De intentie is uitgesproken om de stenen van Center Parcs de Eemhof, nabij Zeewolde, te kopen. Deze zijn in handen van Quote 500-lid Henk van Koeveringe.
Vorig jaar maakte Hummels bedrijf Lapidus Holding al melding van het verkoopplan van de ‘cottages’ van Center Parcs Port Zélande, een vakantiepark dat mede in handen is van de Pierre & Vancances Center Parcs Group (PVCP). Hummel verkreeg de huisjes ooit middels een samenwerking met wijlen vastgoedbankier Willem Endstra. 
Nu de 564 woningen verkocht zijn kan de Amsterdammer naar verwachting circa €100 miljoen van de totale opbrengst van €140 miljoen opstrijken. Verscheidene media focussen op het feit dat het merendeel van de baten afkomstig is van de Franse assetmanager Atream, die op haar beurt 241 huisjes doorschuift naar de Belgische vastgoedgroep Home Invest. Ook het nieuws dat 650 Duitse Center Parcs-appartementen in de verkoop gaan werd gretig opgepakt. 

Maar het zijn, zoals vaker, de kleine lettertjes in wollige persberichten die nog interessanter zijn. Zo blijkt Hummel veel meer van plan te zijn in de wondere wereld der vakantieparken. De nog altijd in zakelijke sores verwikkelde ondernemer wil, samen met PVCP, het in Flevoland gelegen Center Parcs de Eemhof kopen. Geinig weetje: dit ruim vijfendertig jaar oude park was de eerste met een subtropisch zwemparadijs. 
Hummel heeft zijn ogen laten vallen op de ruim achthonderd bungalows en honderd appartementen van De Eemhof, die nu eigendom zijn van Zeeland Investments Beheer. Dat is een fonds van Henk van Koeveringe, de bedenker van vakantie-imperium Roompot die met een geschat vermogen van €180 miljoen in de Quote 500 staat. De aankoop lijkt niet goedkoop te worden. Want hoewel een woordvoerder van Hummel stelt dat het te prematuur is om over een mogelijke prijs te praten, geven kadastrale gegevens aan dat De Eemhof-stenen in het vorige decennium voor €90 miljoen van eigenaar wisselden.    
Ook werkt Hummel aan de ontwikkeling van een nieuw vakantiepark in Straatsburg, waar hij middels een vennootschap eigenaar is van de centrale faciliteiten. Deze activiteiten passen allemaal in de hernieuwde strategie van PVCP, dat sinds kort ook Center Parcs heeft geïntroduceerd in China, waar drie locaties worden ontwikkeld.

Vermogensbeheer OranjeVM
Vermogensbeheer Nederland
Vermogensbeheer Belgie
Center Parcs English
Center Parcs Nederland
Center Parcs NL
Center Parcs GB

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved