Google+ Beursperikelen 2017 jan - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Beursperikelen 2017 jan

Nederland kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Oranje Vermogensmanagement BV is een vermogensbeheer-adviseur en vermogensbeheer-begeleider voor o.a particuliere beleggers, ondernemers, DGA’s en Family Offices. Door gebruik te maken van onze gratis diensten profiteert u direct van ons uitgebreide netwerk en kennis over de markt van vermogensbeheer. Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Wij kennen de Vermogensbeheer-markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

 OranjeVM

Maandag gaat de nieuwe president van Amerika aan de slag

Op vrijdag waren alle ogen gericht op het inzweren van de nieuwe president van Amerika de heer Trump. Iedereen was benieuwd naar zijn toespraak. Velen hoopte dat hij meer duidelijkheid zou geven over zijn toekomst visie van de economie en zijn plannen voor een nieuw belasting stelsel. We kregen daar geen antwoord op, maar toch konden de beurzen in de plus sluiten op vrijdag. Voor de week moesten de beurzen echter wel terrein prijs geven. De S&P 500 verloor 0,2% voor de week. De Nasdaq en de Dow-Jones verloren beiden 0,3% voor de week.

Op vrijdag melde de heer Trump dat hij maandag aan de slag zou gaan. De hele wereld kijkt toe wat er gaat gebeuren. Zijn toespraak gaf ons een aantal zaken die onze aandacht trokken. Allereerst dat hij Amerika voorop zou gaan zetten. Dat klinkt nogal hard. Niet in lijn wat de wereld doet, namelijk elkaar helpen. Mocht het inderdaad zo zijn dat hij allerlei handelsverdragen gaat heronderhandelen, dan zou dat wel eens tot heffingen van producten kunnen leiden. Dan kunnen we een tarieven oorlog krijgen. Dat zou niet goed zijn. De bedrijven die hier het meeste last van zouden kunnen krijgen, zijn de bedrijven die veel in het buitenland zaken doen. Iets om op te gaan letten in de toekomst. Een andere zaak wat onze aandacht trok, was zijn opmerking dat de dollar niet te sterk mag worden, omdat dit ten koste gaat van de export. De dollar leek op weg richting de 1 op 1 situatie met de euro. Wellicht dat dit dus langer gaat duren. Een lagere dollar is weer goed voor exporterende bedrijven. Ook dit is dus een punt van aandacht voor de komende periode. Verder kregen alle politici een veeg uit de pan. Meneer Trump wil dat vooral de werkende mensen in Amerika het goed gaan krijgen. Dat zou een stimulans zijn voor de Amerikaanse economie, welke dan op haar beurt de rest van de wereld mee zou kunnen laten profiteren. Kortom er werd veel gezegd, maar niet direct zaken over de economie. Wat zegt dit ons? Dat we een periode van onduidelijkheid in gaan. Onze eerste reactie is dat we ons vooral dienen te richten op bedrijven die profiteren van een sterke Amerikaanse economie. Meneer Trump noemde in het bijzonder de infrastructuur. Deze is al jaren het ondergeschoven kindje. Wij denken dat vooral de kleine- en middelgrote bedrijven de vruchten kunnen plukken van de nieuwe koers. Maar om alles even in perspectief te houden, het was maar een toespraak. Een vogel maakt natuurlijk nog geen zomer. De heer Trump is zeer uitgesproken, dus wij verwachten toch wel wat vuurwerk. Iedereen, inclusief de heer Trump zal moeten wennen aan de nieuwe situatie. Daar zullen nog wel eens fouten gemaakt gaan worden. Het is voor het eerst in de moderne geschiedenis dat er een president is, welke niet uit de politiek of uit het leger komt. Een zakenman als president, het maakt het spannend. Dit wordt een periode dat waakzaamheid geboden is. Als slot nog even een klein aandachtspunt. De prijs van een vat ruwe olie sloot vrijdag op $52,42. Olie lijkt te bewegen tussen de $50 en $55. Maar het aantal nieuwe olie platforms is in de afgelopen week gestegen met 29 in Amerika. Mocht deze trend zich voort zetten, dan zal de productie beperkingen van de OPEC teniet worden gedaan, door de stijging van nieuwe platforms in Amerika. Dan is in onze optiek de prijs van een vat olie te hoog. Mochten we door de $50 heen zakken, dan ligt de eerste stop op $45. We houden het in de gaten.

Onze website is: www.kaatvermogensbeheer.com

Vermogensbeheer OranjeVM
Vermogensbeheer Nederland
Vermogensbeheer Belgie
Center Parcs English
Center Parcs Nederland
Center Parcs NL
Center Parcs GB

Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België

Vermogensbeheer vergelijken
Vermogensbeheer vergelijken
Vermogensbeheer Belgie
Vermogensbeheer vergelijken
Vermogensbeheer NL
Vermogensbeheer vergelijken
Vermogensbeheer vergelijken
Vermogensbeheer Belgie
Vermogensbeheer vergelijken
Vermogensbeheer NL
Vermogensbeheer vergelijken
Vermogensbeheer vergelijken
Vermogensbeheer Belgie
Vermogensbeheer vergelijken
Vermogensbeheer NL

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved