Google+ Beursberichten januari - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Beursberichten januari

Nederland kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Oranje Vermogensmanagement BV is een vermogensbeheer-adviseur en vermogensbeheer-begeleider voor o.a particuliere beleggers, ondernemers, DGA’s en Family Offices. Door gebruik te maken van onze gratis diensten profiteert u direct van ons uitgebreide netwerk en kennis over de markt van vermogensbeheer. Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Wij kennen de Vermogensbeheer-markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

 OranjeVM

Vermogensbeheer vergelijken

Meer weten? vul even de OranjeVM VermogensScan in
Klik hier voor de Gratis Online VermogensScan

Voordelen van de OranjeVM VermogensScan
· Kosteloos & vrijblijvend;
· Snel de beste vermogensbeheerder vinden voor uw vermogen;
· Objectief & onafhankelijk advies vermogensbeheer;
· DE Nr. 1 in vermogensbeheer vergelijken;
· Ervaren vermogensadviseurs;
· Strenge voorselectie vermogensbeheerders.

Op vrijdag ging de cijfer regen van start. Drie grote banken en een grote vermogensbeheerder kwamen met hun cijfers naar buiten. Eigenlijk vielen de cijfers van allemaal mee. Hopelijk is dat een voorteken voor wat komen gaat. Ondanks de mooie cijfers konden niet alle beurzen in de plus sluiten voor de week. De Dow-Jones verloor 0,4% voor de week. De S&P 500 deed het iets beter, maar moest wel terug met 0,1%. De Nasdaq kon in de plus sluiten voor de week. Deze index won 1% en sloot vrijdag op een nieuw record. De index sloot op 5.574,12 punten.

De beurzen draaien een beetje om hun eigen as heen. Er is geen duidelijke richting. Het lijkt erop dat men energie aan het verzamelen is voor de volgende stijging of daling. Dit is even de grote vraag. Aanstaande vrijdag wordt de heer Trump geïnstalleerd als de nieuwe president. De geschiedenis leert ons dat de beurzen meestal dalen in de komende periode. Wie zijn wij om de geschiedenis te vergeten. Dus ook wij zijn wat voorzichtig. Maar zo lang we niet opeens onderuit gaan met grote volumes, blijven we beleggen in aandelen. De trend is nog steeds omhoog. Dus zo lang we geen verandering zien, wachten we even af. Ook op vrijdag begint de top in Davos waar veel financiële topmensen aanwezig zullen zijn. Vooral zakenlieden. Want veel regeringsleiders zijn bij de plechtigheid in Washington. Voor het eerst zal in Davos een Chinese leider aanwezig zijn. Veel aandacht zal naar hem uitgaan. China is een van de grootste economieën ter wereld. Wellicht wordt er een tipje van de sluier opgelicht over het toekomst beleid van deze grootmacht. Verder verwachten we nog veel vuurwerk de komende week. Maandag zal rustig zijn. Dan zijn de Amerikaanse beurzen gesloten in verband met “Martin Luther King Day”. Maar dinsdag en woensdag komen er weer verschillende banken met hun kwartaal cijfers naar buiten. Mochten deze net zo goed zijn of beter dan de cijfers van de afgelopen week, dan zou dat wel eens de beurzen een zetje naar boven kunnen geven. Dan zouden we eindelijk eens door de 20.000 punten grens van de Dow-Jones heen kunnen breken. Verder zijn er een aantal FED leden die presentaties geven. Mevrouw Yellen komt deze week twee keer aan het woord. Dat is altijd interessant om te horen wat men denkt en hoe men de cijfers ervaart. Verder komen er ook nog een paar macro economische cijfers naar buiten. Kortom genoeg om de markten te bewegen. Kijken we even naar de olie prijs, dan zagen we de afgelopen week dat deze met 3% daalde. Het lijkt er momenteel op dat men gevangen zit tussen de $50 en $55. Vrijdag sloten we op $52,37. Zolang we tussen deze twee bedragen blijven, is er geen reden om iets in olie te doen. Mocht u olie aandelen hebben, hou deze dan vast. Maar voor nieuwe posities lijkt het ons verstandig om even af te wachten wat de OPEC gaat doen. Gaat men zich houden aan de afspraken? Of zal men zich weer laten verleiden om meer te produceren dan men onderling heeft afgesproken. De goudprijs is in de afgelopen periode flink gestegen. Dit zagen we ook in het begin van 2016. Wij denken niet dat deze stijging nog veel langer zal doorzetten en zijn dan ook verkoper in deze stijgende markt. Voor de komende week raden wij u aan om even pas op de plaats te maken. Veel hangt af wat er gaat gebeuren NA deze week. Dan zal er meer duidelijkheid zijn over de richting van de aandelen markten.

Onze website is: www.kaatvermogensbeheer.com

Vermogensbeheer OranjeVM
Vermogensbeheer Nederland
Vermogensbeheer Belgie
Center Parcs English
Center Parcs Nederland
Center Parcs NL
Center Parcs GB

Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België
Vermogensbeheer België

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved