Google+ Belgie & Vermogensbeheer vergelijken - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

Belgie & Vermogensbeheer vergelijken

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

De beurzen willen graag, maar de professionele beleggers zijn bang voor een terugval. Dit is gezond en gebeurd meestal na 10 weken van stijgingen. We zitten nu in week 46 zonder dat er echt een grotere daling is geweest. Het sentiment onder de beleggers is goed, maar door de lange periode van stijgingen, zijn de meesten sneller geneigd om hun winsten te nemen, voordat de “grote” klap gaat komen. Dat maakt de beurzen wat meer nerveus. Wij denken ook dat de beurzen nog verder zullen stijgen en dat we meer records gaan zien. Maar ook wij vinden ons in een tweestrijd. Zoals men op de beurs zegt, “the trend is your friend”. Dat is iets wat we duidelijk zien. De trend omhoog moet je niet willen tegenwerken. Maar aan de andere kant zien we dat de waarderingen door de stijgingen nu toch wel erg opgerekt worden. Alleen de macro economische cijfers kunnen de rijkelijke waarderingen weer terug brengen. Immers als het goed gaat met de economie en het gaat goed met de bedrijven, dan zijn stijgende beurskoersen niet erg. Maar daar ligt nu het probleem. We komen in de zomermaanden. Het aantal cijfers neemt af, evenals de bedrijvigheid. Iedereen heeft recht op vakantie. Maar dat geeft ons minder houvast over hoe het nu eigenlijk met de cijfers gesteld is. In de komende week hopen we weer wat meer duidelijkheid te krijgen. Dan komen er weer een aantal macro economische cijfers die ons zullen vertellen hoe het ervoor staat. Mochten deze cijfers tegenvallen, dan zullen de koersen wel eens in een dip kunnen raken. Niet omdat het slecht gaat, maar meer omdat de handelaren een excuus zoeken om de beurzen te laten dalen. Dan komt meteen het bekende kuddegedrag naar boven. Als er verkopen gaan komen, dan wil iedereen meteen zijn winsten veilig stellen, door snel alles te verkopen. Dan worden de kinderen met het badwater weg gegooid. Dat zou dan het perfecte moment zijn om goedkoper goede aandelen te kopen en die te laten oplopen tot aan het einde van dit jaar. Wat de beurzen ook nog wat kan tegenwerken is dat op vrijdag de beurzen in Amerika gesloten zijn. Meestal nemen de handelaren geen nieuwe posities in, als er een lang weekend aankomt. We zijn zeker niet pessimistisch, in tegendeel. Maar we zijn voorzichtig omdat de beurzen al zo lang zijn opgelopen en omdat we zien dat de omzetten laag zijn. Daarnaast zien we dat de indexen worden opgestuwd door maar een paar aandelen. Kortom, wij hebben al sinds een paar weken redelijk veel cash langs de zijlijn staan. We vinden de prijs van een vat olie nog steeds te hoog en ook de prijs van goud is veel te hoog. Dus als we geld aan het werk zetten, is dat vooral in die hoek. De stijgingen van de afgelopen periode laten we aan een ander over. Beleggen is in eerste instantie bedoeld om geld te behouden en als het kan geld te verdienen. Maar dan alleen in omstandigheden die zicht daarvoor lenen. Dat is momenteel niet het geval.

Meer weten? vul even de OranjeVM VermogensScan in
Klik hier voor de Gratis Online VermogensScan

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

  Bedrijfsnaam:*
  Aanhef:*
  Naam: *
  E-Mail:*
  Telefoonnummer:*
  Adres:*
  Postcode:*
  Plaats:*
  Beschrijving van de opdracht:

  Doe de gratis vermogensscan:

   Naam*
   Aanhef* DhrMevr
   Telefoon*
   E-mailadres*
   1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
   2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
   3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
   4. In welk profiel herkent u zich het meest?
   5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
   6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
   Opmerkingen

   Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

    Bedrijfsnaam:
    Aanhef:*
    Naam:*
    E-Mail:*
    Telefoonnummer:*
    Adres:*
    Postcode:*
    Plaats:*
    Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
    Op welke manier wenst u contact?
    Beschrijving van de opdracht:

    - Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
    - Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
    - Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
    - Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


    © Copyright All rights Reserved