Google+ OranjeVM even voorstellen - Vermogensbeheer VergelijkenVermogensbeheer Vergelijken

OranjeVM Archief

OranjeVM even voorstellen

Ik ben Frank Jong en ik ben Algemeen Directeur en oprichter van Oranje Vermogensmanagement BV. Hierbij een korte schets van mijn achtergrond. Ik ben begonnen in 1993 als valutamakelaar en heb bij verschillende handelshuizen ervaring opgedaan. In deze tijd handelde en bemiddelde ik in valutatransacties tussen nationale en internationale bancaire partijen. Van 2000 tot 2002 werkte ik met veel plezier bij de HSBC Investment Bank (Netherlands) N.V., afdeling Institutional Sales. Ik onderhield hier de dagelijkse contacten met de diverse Private Bankers, Asset- en Fundmanagers van binnen- en buitenlandse banken. Ik adviseerde hen bij de aandelentransacties.

In 2002 ben ik overgestapt naar de bank KBC Securities Nederland N.V. (later Keijser Securities N.V.) waar ik ook werkte op de afdeling Institutional Sales tot aan mijn vertrek naar Curaçao. Ik had daar ook een uitgebreid netwerk van Private Bankers, Asset- en Fundmanagers als klant, werkzaam voor hoofdzakelijk buitenlandse banken. Ik adviseerde hen op dagelijkse basis bij hun aandelentransacties en voorzag hen van actuele researchinformatie terzake beursgenoteerde ondernemingen. Tot slot was ik verantwoordelijk voor de uitvoering van de aandelentransacties.

Vermogensbeheer vergelijken

Sinds mijn vertrek naar Curaçao in 2003, tot 2006 was ik werkzaam als sales agent in de onroerend goed sector, bij projectontwikkelaar New Winds Realty, gericht op de ontwikkeling van vakantieparken en appartementen. Mijn werkzaamheden bestonden uit het zoeken van investeerders voor nieuwe projecten en acquisitie. Voorts hield ik mij bezig met de verkoop van gehele vakantiecomplexen en appartementen. Een ander deel van mijn werk bestond uit het voeren van onderhandelingen over prijzen en de bemiddeling met hypotheekverstrekkers en uit after-sales.

Tot mijn vertrek naar Nederland in 2008, was ik werkzaam als Senior Private Banker bij FirstCaribbean International Bank Curaçao NV. Deze internationale bankgroep heeft een groot aantal kantoren in het Caribische gebied. Als Senior Private Banker was ik verantwoordelijk voor alle FCIB bank services voor mijn klantenkring van vermogende particulieren.(1 mln + USD belegd vermogen) Specialistische beleggingsadvisering was mijn belangrijkste service voor deze vermogende cliënten van de bank. Kantoor Curaçao fungeert binnen FCIB groep als “centre of excellence” op het gebied van beleggingsadvisering en uit dien hoofde bezocht ik regelmatig de eilanden Trinidad, de Bahamas en Barbados ten behoeve van acquisitie en het houden van presentaties. Van 2008 tot 2009 was ik werkzaam bij Keijser Capital NV in Amsterdam. Ik was daar werkzaam aan de Corporate desk. Mijn werk bestond uit de bemiddeling tussen particuliere- en institutionele beleggers en ondernemingen terzake nieuw aan te trekken kapitaal. Van 2009 tot 2011 was ik werkzaam als vermogensbeheerder bij MIJN-Effecten BV ik zorgde voor de beslissingen op het gebied van aankoop en verkoop van aandelen, obligaties en opties voor de diverse portefeuilles.

Thans (gewapend met een rugzak vol ervaring) de overstap en de nieuwe uitdaging met Oranje Vermogensmanagement BV.

“Met mijn 20 jaar ervaring in de financiële wereld weet ik zeker dat ik een toegevoegde waarde ben om u succesvol te begeleiden in de wereld van vermogensbeheer.”


 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Ja, stuur mij vrijblijvend informatie!

Bedrijfsnaam:*
Aanhef:*
Naam: *
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht:

Doe de gratis vermogensscan:

Naam*
Aanhef* DhrMevr
Telefoon*
E-mailadres*
1. Bij welke financiële instelling belegt u op dit moment?
2. Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?
3. Wat is de omvang van uw portefeuille?
4. In welk profiel herkent u zich het meest?
5. Wat is uw beleggingsdoelstelling?
6. Hoe voelt u zich indien één van uw beleggingen sterk in waarde daalt?
Opmerkingen

Ja, ik wil meer informatie over Venture Capital

Bedrijfsnaam:
Aanhef:*
Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Ik ben geïnteresseerd in aanbiedingen van:
Op welke manier wenst u contact?
Beschrijving van de opdracht:

- Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het geven van informatie over onze producten en diensten en uitsluitend op uw verzoek.
- Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld voor andere commerciële doeleinden beschikbaar gesteld.
- Wij bieden deze service onder voorbehoud aan. Wij behouden het recht klanten te weigeren.
- Indien u geen persoonlijke gegevens via internet wenst te versturen, kunt u uw gegevens ook telefonisch aan ons doorgeven.


© Copyright All rights Reserved